Вход на сайт

Засоби серії Alezan (Алезан)

 Засоби серії Alezan (Алезан) - розроблені на основі кращих натуральних екстрактів лікувальних трав і ефірних масел, ретельно відібраних фахівцями; в них відсутні нестероїдні протизапальні засоби та гормони.Завдяки цьому ці засобі стали досить популярними і серед людей. Частіше люди дізнаються про гелі та креми для коней від знайомих, сусідів, родичів та приходять до ветаптеки, щоб придбати їх собі. За відгуками користувачів можна зробити висновок, що Alezan добре допомагає при захворюваннях опорно-рухового апарату, досить ефективно знімає біль (коліна, плечовий суглоб, спина), покращує рухливість суглобів, зменшується дискомфорт в хворому органі.

          Гель Alezan 2 в 1 охолоджуюче-розігріваючої дії. Оригінальна комбінація компонентів (ефірні масла кедра, ялиці, гвоздики, евкалипта, розмарину, лаванди; фітоекстракти ялівцю, мирта, іван-чаю, каштана кінського, оману, ментол натуральний, масло гіркого перцю, камфора, скипидар живичний) гелю Alezan відразу після нанесення надає ефекту охолодження, потім зігрівання і розслаблення. Гель знімає перенапруження і втому м’язів, набряки, запалення, болючість, стимулює кровообіг, має протизапальну і знеболюючу дію. Застосовується при міозитах, серозних лімфонодулітах, тендинітах і тендовагінітах, при невритах, радикулітах, плекситах, серозно-фіброзних синовітах, при ударах, розтягненнях, вивихах суглобів і гематомах, а також для профілактики хронічних загострень захворювань м'язів і сухожиль. Цей продукт взяли до своєї уваги спортсмени, використовуючи його у випадку професійних травм.

          Крем Alezan для суглобівмістить комплексний фітоекстракт лікарських трав (чистотілу, чебрецю, полину, деревію та звіробою, квіток нагідок та ін., обліпихова олія), мумійо, глюкозамін і хондроїтин. Має протизапальну та знеболюючу дію на травмований суглоб і покращує в ньому обмінні процеси. Фітоекстракти лікарських рослин мають ранозагоювальну, болезаспокійливу, антисептичну та протизапальну дію. Глюкозаміну гідрохлорид нормалізує обмінні процеси в суглобових хрящах, гальмує розвиток деструктивних процесів у суглобах. Крем Alezan застосовують у випадках травмування суглобів, при остеоартритах, остеохондрозах, хондромаляції надколінка і лопатко-плечовому поліартриті.

          Менш відомим та ефективним засобом є антисептичний крем Alezan с АСД та мірамістином, що поєднують в одному препараті унікальні та дієві компоненти. Мірамістин володіє антисептичною дією, ефектний проти різноманітних мікроорганізмів, вірусів та грибів. Біогенний стимулятор АСД покращує трофіку (живлення) та прискорює регенерацію пошкоджених тканин. Антисептичний крем Alezan с АСД та мірамістином володіє протизапальною й антисептичною дією, використовується для лікування мокнучих, що довго не загоюються, ран; сприяє зниженню стійкості бактерій і грибів до антибіотиків, знижує ризик інфікування ран та опіків.

          Креми та гелі Alezan створені для коней на основі природних компонентів та рослинних екстрактів, тому майже не мають протипоказань для застосування та їх з обережністю треба застосовувати для людей, що мають хронічні системні захворювання, а також страждають на будь-яку алергічну реакцію.

          Оскільки Alezan став таким популярним серед людей продуктом досить часто на ринку ветпрепаратів з’являються його підробки, тому купувати дані продукти потрібно в ліцензованих ветаптеках. Основними моментами, на які потрібно звертати увагу для виявлення підробки є такі: колір, фактура упакування (в оригіналу більш яскравий та якісніше зроблений), серія та дата виготовлення (оригінал – більш чіткий друк) і особливо голограма (на оригінальній коробці вона має додатковий захисний елемент у вигляді емблеми-щита фірми-виробника АВЗ).

Комментарии: